Badr Hari vs Rico Verhoeven Maç Sonu 21.12.2019

22 Aralık 2019 - 14:22
TAKİP ETTAKİP ET

Badr Hari vs Rico Verhoeven Maçı Nefes Kesti! Ancak Maç Sonu Dram Vardı



Glory ağır sıklet unvan mücadelesinde Rico Verhoeven vs Badr Hari karşı karşıya geldi. 5 rauntluk mücadelede Faslı Badr Hari ilk rauntta rakibini sol kroşe ile yıktı ve Japon hakem Atsushi Onari Hollandalı Rico Verhoeven’e saydı. 2. rauntta tempoyu düşürse de Hari bu rauntta da üstündü. 3. raunt başlar başlamaz Hari, Rico’yu bir kez daha bu kez sol yüksek tekme ile Rico’yu indirdi. Haken bir kez daha saydı. Tekrar döner tekme ile üzerine giderken aşil tendonundan sakatlanan Hari maçı bıraktı ve maç sonunda göz yaşlarına hakim olamadı.

Karşılaşma sonunda Rico 3. maçı asla Badr Hari’ye vermeyeceğini söyledi. 3. Maçı yine tamamlayamacağına inanan Rico sağlık önemli yorumunda bulundu.



Sosyal medyadan maç sonu yapılan yorumlar ;

- yine saçma sapan bir şekilde sonlandı maç. hari 3. rauntta tekme ile düşürdü rico'yu, sonra döner tekme denerken ayağını sakatladı. ulan bu rico'daki bal kimsede yok, hari şu an ringin ortasında ağlıyor.



- K-1 ağır sıklette kaliteli dövüşçü kalmamış. Verhoeven istediği gibi at koşturuyor burada. Badr Hari’nin yavaş bitik hali iki defa yere indirdi Verboven’i. MMA’nın yükselişi Kick Boksun popülaritesini düşürdü.



-Badr hari bitmiş okeye dönüyo ilk maç kol 2. Maç bacak milletle dalga geçmeyi bırak bu adam hazır deil extra yeteneksiz Rico bu kadar ünlüyse düşünün artık tekrar soğudum kick bokstan



-Ulen rezil oldun rico.ben senin yerinde olsam keşke 3. Maç olsa derdim.ki o maç olsa yensen bile herkes senin badrden iyi olmadığını biliyor.ciddi manqda etiket oldun.sagligini düşünüyormus.eger samimi olsaydın bu sözünde 3. Maç olmasın sağlık önemlidir hem zaten badr beni pas pas etti demede en azından ne büyük efsane olduğunu bir kez daha kanıtladı deseydin senden iyi olduğunu kabul etseydin yerdik


Soner
4 yıl önce

Gökhan saki yenmişti hakemler bu rico ya verdi maçı

sa bb
4 yıl önce

11. ayın 21 i yazmışsınız 12.ayın 21 i olcak