• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • MENEMEN
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • ALİAĞA FOÇA BERGAMA DİKİLİ ÇİĞLİ KARŞIYAKA SİZDEN GELENLER EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT BELEDİYE
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. MENEMEN
  3. Tahir Şahin MHP'li Veysel Şahin'in acıkmalarını üzüntüyle karşıladığını söyledi
MENEMEN
Yayınlanma: 02 Aralık 2020 - 15:19

Tahir Şahin MHP'li Veysel Şahin'in acıkmalarını üzüntüyle karşıladığını söyledi

Tahir Şahin MHP'li Veysel Şahin'in Menemen hakkında yaptığı açıklamalara karşı açıklamalarda bulundu. Şahin, "Sağ duyulu olmazsanız siyaset yapma ve siyasette başarılı olma şansınız yoktur" dedi.

MENEMEN
02 Aralık 2020 - 15:19
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tahir Şahin MHP'li Veysel Şahin'in acıkmalarını üzüntüyle karşıladığını söyledi
Tahir Şahin MHP'li Veysel Şahin'in acıkmalarını üzüntüyle karşıladığını söyledi
Menemen'de yaşanan başkanvekilliği sonucunda Deniz Karakurt'un kura çekiminde ismi çıkması sonucunda başkan vekili seçilmişti. Gözlerin Menemen'de yaşananlara çevrilmesinin ardından MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin açıklamalarda bulundu. Şahin'in 'bu şehre 25 yıldır hizmet etmiyorlar sözleri gündem oldu. Menemen'de 20 Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin, MHP İl Başkanının sözlerini üzüntüyle karşıladığını belirterek basın açıklaması düzenledi.

İşte Şahin'in açıklamaları;

BASINA VE KAMUOYUNA

MHP İl Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN’in Menemen için söylediklerini üzüntü ile okudum. Ben sayın MHP İl Başkanı’nın açıklamasını daha sağ duyulu olmasını beklerdim. Sağ duyulu olmazsanız siyaset yapma ve siyasette başarılı olma şansınız yoktur.
Biz bu şehri 1999 yılında genel ve yerel seçimlerinin birlikte yapılmasının ardından CHP baraj altında kalırken aldık.
Nasıl mı aldık; işçi kardeşlerim maaşlarını 8 ay geriden gelerek alıyordu, 12-13 maaş tutarında ikramiye alacakları vardı. Her işçi kardeşimin evindeki ya televizyon ya buzdolabı ya halısı haciz edilmiş vaziyeteydi.
İçme suyu günde 4 saat akıyordu. Kanalizasyon artık ana caddelerin üstüne çıkıyordu. Üst yapı yolda yürünemeyecek kadar kötüydü.
Temizlik araçları tamamen bitikti, ulaşım hiçbir şekilde çalışmıyordu. Fen işleri ne kamyon ne kepçe bir tanesi bile iş görmüyordu. Menemenspor amatör kümeye düşmüş kulüp kapanmıştı.
Esnaf belediyeye çay bile vermiyordu. Şehir parkının içine girilemiyordu.
Belediye binası yıkıldı yıkılacak durumdaydı.
170 kişiye yakın kişi bankamatikten maaş alıyordu.
Kısacası biz belediyeyi CHP olarak böyle bitik bir şekilde almıştık.
Biz Tahir ŞAHİN ve CHP ile kötü yönetilmiş bir belediye aldık diye mücadeleden kaçmadık. Tam aksine emekçi kardeşlerimle zor şartlar altında çalışarak alt yapısından üst yapısına kadar, içme suyundan kanalizasyona kadar çözmediğimiz sorun kalmadı. Çöp araçlarından ulaşım araçlarına kadar, camilerimiz ve cem evlerimizin yapımına kadar, kültür merkezlerimizden tiyatro salonuna kadar, Tepe Sosyal Tesislerimizden (yüzme havuzu, konaklama evi, düğün salonu, restoran) yeni belediye hizmet binamıza kadar, 2.500 öğrencimize kurs veren dershanemize kadar, sosyal yardım hizmetlerimize kadar yapmadığımız hizmet kalmamıştır.
Menemenspor’umuzu 78 yıllık tarihinde ilk kez T.F.F. 1. Lige çıkarmak Tahir ŞAHİN ve CHP yönetimine nasip olmuştur.
Menemen, Ulukent, Asarlık Pazar kapalı Pazar yerlerine kadar bu yönetime nasip olmuştur.
Bugün Menemen’de sağa baksanız sola baksanız ve bastığınız yerde Tahir ŞAHİN ve CHP hizmetlerini göreceksiniz.
Kısacası 1999’dan 2019 son seçimlerine kadar Tahir ŞAHİN ve CHP’nin bu güzel ilçede yaptıklarını görmezden gelmek hiçbir şekilde sağ duyu ile bağdaşmaz.
Sayın İl Başkanının haklı olduğu bölüm 31 Mart 2019’dan bu yana yani son seçimlerde başkan seçilen kişiden bu yana haklıdır. Zaten o şahısta şuan Devletin elindedir. Sayın İl Başkanı ben nasıl olsa bir şey yakaladım deyip selden kütük koparcasına Menemen’in 25 yılına vurmak ayıptır. Siyasi etiğe sığmaz, hele hele Tahir ŞAHİN’in yönettiği son 20 yılına çamur atmak kendisine yakışmamıştır. Ben MHP’li hemşehrilerim ile her zaman dost olmuş biriyim. Böyle çamur atmayı kendisine yakıştıramadım. Bu tür söylemler hep ayrıştırmayı körükler.
Bizim 20 yılımız hep birlik beraberlik Türk –Kürt , Alevi-Sunni demeden Doğulu-Batılı demeden, siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi kardeşçe kucakladık.
Kendisine tavsiyem dünü unutmadan bugünü yaşayarak ve yarınları düşünerek sağ duyulu düşünerek açıklama yapmasıdır. Böyle yaparsa Menemen kazanacak, İzmir kazanacak ve en önemlisi Türkiye kazanacak.

Saygılarımla;
Tahir ŞAHİN
 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
32 ıspartalı T D
4 yıl önce

Doğru söylüyorsunuz Tahir baskan 20 yıldır Menemen e yapılanları kimse görmedi görmezden geldi siyasette saygı sevgi kalmadı

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
Son Haberler
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan...
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
HDP önündeki aileler, çocuklarını terörün elinden kurtarmakta kararlı
HDP önündeki aileler, çocuklarını terörün elinden kurtarmakta kararlı

Ana Sayfa
MENEMEN
GÜNDEM
İZMİR
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
ALİAĞA
FOÇA
BERGAMA
DİKİLİ
ÇİĞLİ
KARŞIYAKA
SİZDEN GELENLER
EĞİTİM
KÜLTÜR-SANAT
BELEDİYE
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • BALÇOVA
  • FOÇA
  • İZMİR
  • KARŞIYAKA
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MENEMEN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
Google Play
ücretsiz indirin
App Store
ücretsiz indirin
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı Menemen Haber'e aittir..
Kesinlikle kaynak LİNK göstermeden kullanılamaz. EGE HABER

Yazılım: Tumeva Bilişim

İzmir Gazetesi