• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • MENEMEN
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • ALİAĞA FOÇA BERGAMA DİKİLİ ÇİĞLİ KARŞIYAKA SİZDEN GELENLER EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT BELEDİYE
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. MENEMEN
  3. Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi
MENEMEN
Yayınlanma: 10 Eylül 2021 - 19:13
Güncelleme: 10 Eylül 2021 - 19:34

Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi

İzmir’in Menemen İlçesinde Muhtarlar Derneği'nin olağan kongresinde Yanık Köy Muhtarı Nevzat Güven tek liste girdiği kongreden güven tazeleyerek tekrar seçildi.

MENEMEN
10 Eylül 2021 - 19:13
Güncelleme: 10 Eylül 2021 - 19:34
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi

Menemen Muhtarlar Derneğinde 2. Güven Dönemi

İzmir’in Menemen İlçesinde Muhtarlar Derneği'nin olağan kongresi Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Yanık Köy Muhtarı Nevzat Güven tek liste girdiği kongreden güven tazeleyerek tekrar seçildi.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından faaliyet raporu ile tahmini bütçe okundu. Kongre Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu’nun başkanlığında gerçekleşirken Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Daire Başkanı Ali Kemal Elitaş, Şoförler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Ziraat Odası Başkanı M. Arif Karagöl,  Sanatkarlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu, Türk Kızılayı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun, Kent Konseyi Başkanı Sebahattin İpektepe ve Muhtarlar salonda bulundu.



Muhtarlar Derneği Başkanlığına mevcut başkan Nevzat Güven tek aday olarak çıktı. Güven kongrede  “Bugün yapmış olduğumuz Menemen Muhtarlar Derneği kongremize katılarak ve her zaman bizimle beraber yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan 'a, Başkan Yardımcımız Mehmet Aslan, Büyükşehir Daire Başkanımız Ali Kemal Elitaş ve Yerel Hizmetler Şube Müdürümüz Cevat Öker'e, yine ilçemizde görev yapan Şoförler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu’na, Sanatkârlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu'na, Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl'e, Kızılay Başkanımız Serkan Orun'a, Esnaflar Odası Başkanımız Ziya Demir, Esnaf kefalet Kredi koop. Başkanı Sabri Kurt’a, Kent Konseyi Başkanımız Sabahattin İpektepe'ye, THK Saymanı Tülay Kahraman Çetin hanım’a kongremize katılıp biz muhtarları onurlandırdıkları için tüm muhtarlarımız adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bugünkü kongremize katılarak bizleri destekleyen yeniden, güvenlerini kazanarak bizleri ikinci defa seçerek görev veren tüm muhtar arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız dedi.”



Kapım 24 Saat Sizlere Açık!
Belediye olarak Muhtarlara desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pelivan, Muhtarlar Derneği Genel Kurulunun Menemen’e hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi. Muhtarlık makamının milletin makamı olduğunu ifade eden Pehlivan sözlerine şu şekilde devam etti “ Sizlerin ne kadar özveriyle çalıştığına şahit oluyorum.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bizler de sizleri çok ama çok önemsiyoruz. Çünkü sizler, 65 mahallemizde hem bizim hem de hemşehrilerimizin gözü, kulağı, sesi oluyorsunuz. 
İsteklerinizi taleplerinizi hızlıca çözümü için gayret gösteriyoruz. Daha önce de dile getirdiğim gibi kapım sizlere 24 saat açık. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmıyoruz. Hep birlikte Menemenimizi daha ilerilere taşıyacağız. Bundan hiç şüphem yok. Yol arkadaşımız siz değerli muhtarlarımızla en kılcal damarlara kadar inerek, ilçemize daha iyi nasıl hizmet ederiz, bunların kaygısını taşıyarak hareket etmeye devam edeceğiz.
Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz tüm çalışma ve projelerde sizlerle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte Menemen’i hak ettiği değere el birliğiyle taşıyacağız. Bu konuda kendime güvendiğim gibi sizlere de büyük güven duyuyorum.  Hepinizi sevgiyle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Menemen Muhtarlar Derneği’nde görev yapmış tüm yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, yeni seçilecek yönetime de şimdiden başarılar diliyorum."

 
2021/09/1631291481_dsc_3874_-copy.jpg
2021/09/1631291482_dsc_3876_-copy.jpg
2021/09/1631291479_dsc_3878_-copy.jpg
2021/09/1631291480_dsc_3880_-copy.jpg
2021/09/1631291478_dsc_3882_-copy.jpg
2021/09/1631291483_dsc_3884_-copy.jpg
2021/09/1631291481_dsc_3887_-copy.jpg
2021/09/1631291480_dsc_3889_-copy.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
Son Haberler
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan...
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Menemen'de okul servis şoförleri yeni dönem için bilgilendirildi
Menemen'de okul servis şoförleri yeni dönem için bilgilendirildi

Ana Sayfa
MENEMEN
GÜNDEM
İZMİR
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
ALİAĞA
FOÇA
BERGAMA
DİKİLİ
ÇİĞLİ
KARŞIYAKA
SİZDEN GELENLER
EĞİTİM
KÜLTÜR-SANAT
BELEDİYE
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • BALÇOVA
  • FOÇA
  • İZMİR
  • KARŞIYAKA
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MENEMEN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
Google Play
ücretsiz indirin
App Store
ücretsiz indirin
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı Menemen Haber'e aittir..
Kesinlikle kaynak LİNK göstermeden kullanılamaz. EGE HABER

Yazılım: Tumeva Bilişim

İzmir Gazetesi