• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • MENEMEN
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • ALİAĞA FOÇA BERGAMA DİKİLİ ÇİĞLİ KARŞIYAKA SİZDEN GELENLER EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT BELEDİYE
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Devlet Su İşleri KPSS şartını kaldırdı! Büyükşehirde dev personel alımı
GÜNDEM
Yayınlanma: 11 Temmuz 2024 - 15:08

Devlet Su İşleri KPSS şartını kaldırdı! Büyükşehirde dev personel alımı

Devlet Su İşleri tarafından yeni bir iş ilanı yayımlandı. Buna göre DSİ ye İŞKUR üzerinden alım yapılacağı belirtildi. Üstelik bu işe alım için KPSS şartı da aranmıyor. İşte gerekli şartlar ve detaylar…

GÜNDEM
11 Temmuz 2024 - 15:08
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Devlet Su İşleri KPSS şartını kaldırdı! Büyükşehirde dev personel alımı

DSİ’DEN PERSONEL İLANI KPSS ŞARTI ARANMIYOR!!!

Devlet Su İşleri tarafından yeni bir iş ilanı yayımlandı. Buna göre DSİ ye İŞKUR üzerinden alım yapılacağı belirtildi. Üstelik bu işe alım için KPSS şartı da aranmıyor. İşte gerekli şartlar ve detaylar haberimizde…

iş

DSİ Kendi bünyesinde çalıştırmak üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. Buna göre de farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Üstelik KPSS şartı da aranmıyor. Adaylardan istenen özelliklerden biri de 18 yaş üstü ve 35 yaş altında olmak.

KONTENJANLAR BELLİ OLDU

Devlet Su İşleri tarafından yapılacak işçi alını için DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İzmir için personel alımı yapılacak. Ayrıca işe alımı yapılacak kadrolara da İlköğretim-Ortaöğretim düzeyinde başvurular da  değerlendirmeye alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN KRİTERLER

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü için alınacak personellerden bazı kriterleri karşılıyor olması gerekiyor. Öncelikde başvurusu kabul edilmesi için " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak " gibi nitelikler aranacak.

1- İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde daimi işçi olarak Temizlikçi kadrosunda Temizlikçi olarak istihdam edilecektir.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bendlerinde belirtilen şartları taşımak.

3- Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

4- İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını doldurmamış olmak.

5- Sınava girmeye hak kazanan adayın Eski Hükümlü belgesini veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan belgesi ibraz edebilecek olmak.

6- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu ile ilgili mevzuatı uyarınca yapılan arşiv araştırması sonucuna göre atamaya engel hali bulunmamak.

7- 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’na göre Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

9- Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.

10- Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak.

11- İlan edilen kadrolara asıl aday olarak atamaya hak kazananların atamaya esas belgeleri kontrol edilecek, atama için öngörülen nitelikleri taşımayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olanların atama işlemleri yapılmayacaktır. Bu kişilerin atamaları yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen, ataması yapılanlardan belirlenen süre içerisinde göreve başlamayan veya feragat eden adaylar göreve başlatılmayacak, bu adayların yerinde yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlamak üzere şartları sağlayan adayların atamaları gerçekleştirilecektir.

12- İşe alınacak işçiler dört aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir. Deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlanarak aranan şartlara haiz olanların ataması yapılacaktır.

13- İşkur internet sitesindeki ilana başvuran aday sayısının açık iş ilanının 4 katını aşması durumunda sınava katılacak asil ve yedek adayları belirlemek amacıyla 24.07.2024 Çarşamba günü saat 14:30 da Bölge Müdürlüğümüz Spor Salonunda ( DSİ 2. Bölge Müdürlüğü Sanayi Caddesi No:39 Bornova/İZMİR ) noter kura çekilişi gerçekleşecektir. Kurada belirlenen adaylar daha sonra Bölge Müdürlüğümüz internet sitesinde ( bolge02.dsi.gov.tr ) ilan edilecek, adaylara yazılı tebligat yapılamayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

14- İşçi alımında yapılacak sınav; sözlü yöntemi kullanılarak, mesleki bilgi ve becerilere ilişkin konulardan yapılacaktır.

15- Yapılacak sınav 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup başarı puanı altmış (60) olarak belirlenmiştir. Altmış (60) puanın altındakiler dikkate alınmayacaktır.

16- Kurumumuza ataması yapılan personel 3 yıl süreyle nakil talebinde bulunamayacaktır.

Gerekli kriterleri karşılayan kişilerin ilana 12 temmuza kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular da sadece online olarak alınmaktadır. Adayların başvuruları https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden alınacaktır.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
Yavru Kediye Kaç Aylıkken Mama Verilir?
Yavru Kediye Kaç Aylıkken Mama Verilir?
Son Haberler
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan...
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Ankara ve İstanbul'da iş arayanlar dikkat! Kızılay dolgun maaşlı personel alımı yapacak
Ankara ve İstanbul'da iş arayanlar dikkat! Kızılay dolgun maaşlı personel alımı yapacak

Ana Sayfa
MENEMEN
GÜNDEM
İZMİR
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
ALİAĞA
FOÇA
BERGAMA
DİKİLİ
ÇİĞLİ
KARŞIYAKA
SİZDEN GELENLER
EĞİTİM
KÜLTÜR-SANAT
BELEDİYE
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • BALÇOVA
  • FOÇA
  • İZMİR
  • KARŞIYAKA
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MENEMEN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
Google Play
ücretsiz indirin
App Store
ücretsiz indirin
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı Menemen Haber 'e aittir..
Kesinlikle kaynak LİNK göstermeden kullanılamaz. EGE HABER

Yazılım: Tumeva Bilişim

İzmir Gazetesi İzmir Plise Perde