• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • MENEMEN
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • ALİAĞA FOÇA BERGAMA DİKİLİ ÇİĞLİ KARŞIYAKA SİZDEN GELENLER EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT BELEDİYE
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. MENEMEN
  3. Deniz Karakurt Menemen'de Belediye Başkan Vekili Seçildi
MENEMEN
Yayınlanma: 01 Aralık 2020 - 16:51
Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 18:49

Deniz Karakurt Menemen'de Belediye Başkan Vekili Seçildi

5. tura kalan seçimlerde Deniz Karakurt ve Aydın Pehlivan 15'er oy aldı, bir oy ise boş çıktı. 15 dakikalık molanın ardından kura seçimi yapıldı. Buna göre kuradan çıkan Millet İttifakı adayı Deniz Karakurt başkan vekili oldu.

MENEMEN
01 Aralık 2020 - 16:51
Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 18:49
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

Deniz Karakurt Menemen'de Belediye Başkan Vekili Seçildi

"Zimmet" ve "irtikap" suçlarından gözaltına alınan ve ardından tutuklanan eski CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un yerine mecliste başkan vekili seçimi yapıldı. 5. turun sonunda Millet İttifakı ve Cumhur İttifak adayları 15'er oy alınca seçim kuraya kaldı. Kura sonucu başkan vekili Millet İttifakı adayı Deniz Karakurt oldu.

Menemen Belediye Başkanı iken tutuklanarak cezaevine gönderilen Serdar Aksoy'un İçişleri Bakanlığı tarafından görevden el çektirilmesinin ardından, meclis yeni belediye başkan vekilini seçti. Mecliste 15 CHP'li, 10 AK Partili, 3 İYİ Partili, 2 MHP, 1 bağımsız üye gizli oyla başkan vekili seçti. Millet İttifakı adayı deniz karakurt olurken, Cumhur İttifak adayı ise aydın pehlivan oldu. 5. tura kalan seçimlerde Deniz Karakurt ve Aydın Pehlivan 15'er oy aldı, bir oy ise boş çıktı. 15 dakikalık molanın ardından kura seçimi yapıldı. Buna göre kuradan çıkan Millet İttifakı adayı Deniz Karakurt başkan vekili oldu.
Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında "zimmet" ve "irtikap" suçlarından gözaltına alınan, aralarında eski CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da bulunduğu 11 kişi tutuklanmıştı. Menemen Sulh Ceza Hakimliğinin tutuklama kararının ardından Menemen Adliyesinden yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde çıkarılan Başkan Aksoy ve diğer 10 kişi İzmir 4 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmişti.

Bundan sonra Menemen’de hep birlikteyiz

Menemen Belediye Başkanı iken tutuklanarak cezaevine gönderilen Serdar Aksoy'un yerine başkan vekili seçilen Millet İttifakı adayı Deniz Karakurt, "Bundan sonra Menemen’de hep birlikteyiz. Hiçbirimizin farkı yok" dedi.

Alkışlar eşliğinde açıklama yapan Karakurt, "Bundan sonra hangi partiden, hangi görüşten olursa olsun hep birlikte el ele bu görevi yerine getireceğiz. Hep birlikte olacağız, önümüze bakacağız. Bundan sonra Menemen’de hep birlikteyiz. Hiçbirimizin farkı yok. Herkese ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum. Menemen’e hayırlı, uğurlu olsun" dedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, "Herkesi kucaklayarak, Menemen halkının ihtiyaçlarını ve beklentilerini ortak akılla karşılayarak çalışacağız. Menemen Belediye Başkan Vekili Deniz Karakurt bu görevi yerine getirecek. Kendisini tebrik ediyorum, Menemen’e hayırlı olsun, İzmir’e hayırlı olsun" diye konuştu.
# deniz karakurt# aydın pehlivan
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
Son Haberler
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan...
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
Backlink Nedir, Ne için Gereklidir?
Karantina süresinin bitmesine 1 gün kala PTT'de yakalandı
Karantina süresinin bitmesine 1 gün kala PTT'de yakalandı

Ana Sayfa
MENEMEN
GÜNDEM
İZMİR
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
ALİAĞA
FOÇA
BERGAMA
DİKİLİ
ÇİĞLİ
KARŞIYAKA
SİZDEN GELENLER
EĞİTİM
KÜLTÜR-SANAT
BELEDİYE
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • BALÇOVA
  • FOÇA
  • İZMİR
  • KARŞIYAKA
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MENEMEN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
Google Play
ücretsiz indirin
App Store
ücretsiz indirin
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı Menemen Haber'e aittir..
Kesinlikle kaynak LİNK göstermeden kullanılamaz. EGE HABER

Yazılım: Tumeva Bilişim

İzmir Gazetesi