Kilo problemi özellikle kadınların en çok yaşadığı sorunların başında yer almaktadır. Özellikle tüketilen hamur işleri kilo alımını kolaylaştırmaktadır. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan krep ile siz de nefis bir kahvaltı yapmış olacaksınız. Fakat krep yaparken kullandığınız un da önem arz etmektedir. Yulaf unu veya tam buğday unu kullandığınız zaman hem sağlıklı hem de sevilen bir krep yapmış olacaksınız. Normal buğday unu sağlıklı olmadığı gibi size kilo aldıracaktır. Kahvaltıda yapacağınız krep ile siz de nefis bir kahvaltı yapmış olacaksınız. Kahvaltıda yapacağınız krep ile siz de nefis bir kahvaltı yapmış olacaksınız. Kahvaltı krep tarifi için malzemeler aşağıdaki gibidir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi arasında yer alan krep ile siz de nefis bir kahvaltı yapabileceksiniz.
1 tane yumurta, 1 bardak süt, 5 kaşık yulaf unu, Bir tutam tuz Bir kabın içinde yumurtayla sütü çırpın. Üzerine unu az az ekleyin ve karıştırın. Daha sonra krep tavasını yağlayın ve karışımı tavaya ekleyin. Önlü arkalı bir şekilde pişirin. Ve servis tabağına alın. Afiyet olsun. Krep yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey de malzemelerin kıvamı olduğu gibi pişirme süresi olmaktadır. Bu süreye uyduğunuz takdirde ve malzemeleri tamamladığınız takdirde siz de nefis bir krep lezzetini yemiş olacaksınız.
1 tane yumurta, 1 bardak süt, 5 kaşık yulaf unu, Bir tutam tuz Bir kabın içinde yumurtayla sütü çırpın. Üzerine unu az az ekleyin ve karıştırın. Daha sonra krep tavasını yağlayın ve karışımı tavaya ekleyin. Önlü arkalı bir şekilde pişirin. Ve servis tabağına alın. Afiyet olsun. Krep yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey de malzemelerin kıvamı olduğu gibi pişirme süresi olmaktadır. Bu süreye uyduğunuz takdirde ve malzemeleri tamamladığınız takdirde siz de nefis bir krep lezzetini yemiş olacaksınız.