• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • MENEMEN
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • ALİAĞA FOÇA BERGAMA DİKİLİ ÇİĞLİ KARŞIYAKA SİZDEN GELENLER EĞİTİM KÜLTÜR-SANAT BELEDİYE
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. MENEMEN
  3. Aydın Pehlivan AK Belediyecilik ile Menemen'de yüzleri güldürdü
MENEMEN
Yayınlanma: 01 Mayıs 2021 - 14:16
Güncelleme: 01 Mayıs 2021 - 14:29

Aydın Pehlivan AK Belediyecilik ile Menemen'de yüzleri güldürdü

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçinin Menemen Belediyesi'nden alacağı maaş ve ikramiyelerin tamamını ödeyerek işçiye sürpriz yaptı

MENEMEN
01 Mayıs 2021 - 14:16
Güncelleme: 01 Mayıs 2021 - 14:29
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Aydın Pehlivan AK Belediyecilik ile Menemen'de yüzleri güldürdü

Aydın Pehlivan ak belediyecilik ile Menemen'de yüzleri güldürdü

CHP’den istifa eden Menemen Belediyesi eski Başkanı Serdar Aksoy’un zimmet ve irtikap iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından AK Belediyecilik ile tanışan Menemen’de yüzler gülüyor. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra işçi kıyımı ile tanışan, ücret, ikramiye ve sosyal haklarını almakta güçlük çeken Belediye emekçileri, 1 Mayıs’ta tüm alacaklarının ödenmesiyle rahat bir nefes aldı.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma yaşanırken Menemenlilerin her türlü ihtiyacını giderebilmek adına sahada olan Belediye emekçilerini ziyaret etti.

Mesai öncesi Belediye Şantiyesi’ne gelerek işçilere karanfiller sunup 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Pehlivan, “Dil, din, ırk, mezhep ayrımı olmaksızın tüm emekçilerin birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs kutlu olsun. Pandemi koşullarında 1 Mayıs’ı coşkulu etkinliklerle kutlayamıyoruz belki ama tek sermayesi emek ve alın teri olan siz değerli emekçi kardeşlerimi ziyaret ederek, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmek istedim. Emeğin göz ucuyla dahi görülmediği sıkıntılı bir süreçten geçtiniz. İki ay kadar önce Meta-Su ve Menaş şirketlerimizde çalışan 700’e yakın arkadaşımızın görevlerine geri dönebilmeleri için büyük bir çaba gösterdik ve sonunda siyaset değil, hukuk kazandı. Arkadaşlarımızın tekrar işbaşı yapmalarını sağladık” dedi.

EMEKÇİNİN ALACAĞI KALMADI

Emekçinin her daim yanında olacağını söyleyen Pehlivan, 600 milyon liraya yakın bir borçla görevi devraldığını söyleyerek; “Sadece Belediye’ye iş yapmış esnaf arkadaşlarımız değil, emekçi kardeşlerimiz de zor bir süreçten geçti. Ücret, ikramiye ve sosyal haklarınızı alamadığınız zorlu bir dönemi artık geride bırakıyoruz. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak maaşlarınızın günü gününe ödenmesini sağladık ve 20 milyon lirayı aşan işçi alacağının büyük bir kısmını ödedik. Bugün itibariyle Belediye’de çalışan emekçilerimizin 1 TL dahi alacağı kalmamıştır. Aynı zamanda Meta-Su ve Menaş şirketlerimizde çalışan emekçi kardeşlerimin de maaş alacağı kalmadı. Ananızın ak sütü gibi helal olsun arkadaşlar. Güle güle harcayın. Sizleri kalpten, gönülden, yürekten seven bir başkanınız var, bunu böyle bilin arkadaşlar. Hangi görevde olursa olsun, tüm emekçilerimizin alın teri bizim için çok önemlidir, değerlidir. Artık yeni bir dönemi yaşatacağız Menemen’de. Sizlerin emek ve gayretli çalışmalarıyla, AK Belediyecilik anlayışıyla Menemenli hemşehrilerimizi her alanda hak ettikleri güzelliklerle buluşturacağız” dedi.

Uzun zaman sonra yüzleri gülen Belediye emekçilerinin alkışlarla teşekkür ettiği Pehlivan, işçilerle buluşmasının ardından tam kapanma sürecinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Menemen Ovası’nda gördüğü çiftçilere de karanfil sunan Pehlivan, “Emeğini ve alın terini ortaya koyarak ilçemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

 
2021/05/1619868805_img-20210501-wa0013.jpg
2021/05/1619868806_img-20210501-wa0011.jpg
2021/05/1619868805_img-20210501-wa0012.jpg
2021/05/1619868805_img-20210501-wa0010.jpg
# aydın pehlivan# ak belediyecilik
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
MENEMEN’DE DÖRT AÇILIŞ BİRDEN
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
TÜRKİYE'DE İLK KEZ MENEMEN'DE
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
MENEMEN'DE BATTI ÇIKTI'DA IŞIK GÖRÜNDÜ YAKINDA BİTİYOR
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
BAŞKAN PEHLİVAN, YOLA HAYIR DUALARIYLA ÇIKTI
Son Haberler
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Kripto Para Cüzdanları: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan Geçiyor
Araç Temizliğinde Kalite Standartlarını Yükseltmenin Yolu Tahawash’tan...
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
İzmir Aliağa'da ilginç olay: Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Kripto Staking ile Pasif Gelir Elde Etmenin Avantajları
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Trump’ın Yeni Projesi: World Liberty Financial (WLF) Nedir? Neden Önemli?
Menemen'de mutfak dolabından cinayet zanlısı çıktı
Menemen'de mutfak dolabından cinayet zanlısı çıktı

Ana Sayfa
MENEMEN
GÜNDEM
İZMİR
EKONOMİ
SPOR
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
ALİAĞA
FOÇA
BERGAMA
DİKİLİ
ÇİĞLİ
KARŞIYAKA
SİZDEN GELENLER
EĞİTİM
KÜLTÜR-SANAT
BELEDİYE
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • BALÇOVA
  • FOÇA
  • İZMİR
  • KARŞIYAKA
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MENEMEN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
Google Play
ücretsiz indirin
App Store
ücretsiz indirin
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı Menemen Haber 'e aittir..
Kesinlikle kaynak LİNK göstermeden kullanılamaz. EGE HABER

Yazılım: Tumeva Bilişim

İzmir Gazetesi İzmir Plise Perde